marți, 10 august 2010

Aquarion - filtrul de apa ionizata, imbogatita cu oxigen, fara metale grele si toxine

Il gasiti in meniul "Informatii despre produse" / "Produse", categoria 9. Puteti cumpara cu ajutorul meniului "Spre magazinul online", unde aveti deja o reducere importanta de pret fata de pretul din meniul "Produse", in calitate de client preferential al acestui site.

Aparatul produce apa ionizata filtrind apa de robinet de mai multe ori, apoi purificind-o de clor si separind-o electric. In urma separarii electrice, apa dobindeste un pH alcalin sau acid.
Prima data, apa de la robinet trece printr-un filtru mecanic care retine impuritatile mari. Dispozitivul mai are si un filtru intern, de 0,01 microni, care curata apa de virusuri si bacterii. Orificiile filtrului special sunt de zece ori mai mici decit dimensiunile virusurilor. Se autocurata si, din acest motiv, nu se pot acumula in el reziduurile.Turmalina din componenta sa imbogateste apa cu ioni, datorita caracteristicilor unice ale acestui mineral. Dupa filtrare, apa este ionizata in interiorul unui vas de titaniu-platina, intre doi electrozi. Cei doi electrozi si interiorul vasului sunt separati printr-o membrana speciala. Utilizatorul poate seta aparatul in functie de cit de acida sau alcalina doreste sa fie apa, care poate fi folosita in mai multe scopuri.
Apa alcalina are un puternic efect antioxidant si, astfel, protejeaza celulele impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. De asemenea, intirzie procesele de imbatrinire. Apa ionizata alcalina este deosebit de bogata in oxigen; prin consumul acesteia, este fortificat sistemul natural de aparare al organismului si astfel, nu ne imbolnavim atit de usor. Apa ionizata alcalina are o capacitate de hidratare mai mare, deoarece patrunde mai usor in celule.
Aparatul poate produce apa ionizata acida prin simpla modificare a setarii aparatului. Este interzis sa se bea apa acida ionizata. Utilizata extern, este benefica pentru piele; se obtin rezultate bune in cazurile de micoze la nivelul miinilor, picioarelor si unghiilor. De asemenea, poate fi folosita in gospodarie, pentru dezinfectarea suprafetelor, in cazul in care nu vrem sa folosim substante chimice.

Un avantaj important fata de alte filtre de apa existente pe piata este ca permite trecerea prin filtru a mineralelor necesare si benefice sanatatii cum ar fi Calciul, Magneziul, Potasiul, etc., pentru ca o apa care este lipsita de mineralele fundamentale nu este foarte placuta la gust si poate fi refuzata de copii, si in plus isi pierde din efectele curative.
Exista si filtre de apa care filtreaza absolut tot, inclusiv ce este bun din apa precum mineralele, si acea apa consumata in cantitati mari poate duce in timp la deshidratere, asa ca atunci cand vi se face un test prin electroliza si apa nu reactioneaza la electrozi, ramane limpede si nu se prinde la suprafata o pojghita albastra verzuie (culoarea depinde de concetratia diverselor minerale din apa filtrata), sa stiti ca este o apa fara substante minerale. In acea pojghita frumos colorata sunt de fapt mineralele din apa.

Avantajele economice ale folosirii filtrului de apa Aquarion

O familie obisnuita cu 4 membri consuma zilnic  minim 8 litri de apa potobaila, ceea ce inseamna 240 litri de apa pe luna sau 2.920 litri pe an. Este echivalent a 1946 sticle de 1,5 litri sau 584 sticle de 5 litri, ceea ce la un pret mediu de 2 lei respectiv 3,5 lei duce la un cost anual de 3.892 Lei respectiv 2.044 Lei. Din calculele de mai sus rezulta ca intre 2 si 3 ani fitrul de apa se amortizeaza, dar durata de functionare a aparatului este de minim 20 de ani.
Daca mai adaugi si celelate beneficii economice precum scaderea riscului de imbonavire, si reducerea cheltuielilor cu medicamentele, costul transportului cand cumperi apa, nu produci deseuri din plastic, si ajuti la reducerea poluarii cu pet-uri.

Intrebari frecvente:

In cit timp se scurge 1 litru de apa ?
 Mai putin de un minut (in medie, 40-45 de secunde).
Cit de des trebuie sa schimbam filtrul ?
In cazul apei de o calitate si utilizare normale, pentru o familie alcatuita din patru     membri, filtrul trebuie schimbat dupa aproximativ 6 luni. Aparatul masoara permanent     cantitatea de apa utilizata, si cind aceasta cantitate ajunge la 4000  l, este afisata de     aparat  - in acest moment, filtrul trebuie neaparat schimbat.
Atentie: daca pe durata utilizarii, aspectul sau mirosul apei se schimba, se impune     schimbarea imediata a filtrului – indiferent de cantitatea de apa utilizata pina in acel     moment. Durata de viata a filtrului poate scadea in functie de calitatea apei !
Este nevoie de un instalator la montarea aparatului ?
In cazul unei racordari normale, nu este nevoie. Daca insa doriti sa realizati racordul     sub chiuveta, sau in cazul unei chiuvete care nu apartine unui anumit standard, cereti     ajutorul unui instalator.
Este nevoie de piese in plus ?
Daca aparatul este instalat diferit fata de modul recomandat, da, poate fi     nevoie de piese in plus; de ex. in cazul racordarii la un robinet  non-standard, posibil sa fie     necesar un asa-numit reductor, care poate fi montat doar de un instalator. In astfel     de situatii, compania noastra nu este responsabila de stricaciunile provocate de eventuala instalare incorecta a aparatului !
Poate fi setat pH-ul ?
Da, poate fi reglat. Exista noua trepte de utilizare: patru trepte pentru aciditate si patru     pentru alcalinitate. La treapta „0” puteti obtine apa purificata („Purified”), dar neionizata.
Aparatul are, de asemenea, o asa-numita functie de acord fin, cu ajutorul careia poate fi si mai precis reglat, in functie de calitatea sau pH-ul apei de la robinet
Se poate gati cu apa de la Aquarion ?
Da, se poate gati cu apa alcalina si cea purificata (Purified). Nu utilizati apa acida ionizata la gatit !
Exista vreo limitare a cantitatii de apa consumata ?
Apa ionizata poate fi consumata in limitele corespunzatoare apei obisnuite, deci nu trebuie consumata in cantitati nici mai mici, nici mai mari decit apa obsinuita. In cazul in care utilizam apa ionizata in alte scopuri (de ex. pentru gatit), se foloseste aceeasi cantitate ca si in cazul apei obisnuite.
Va recomandam sa consumati zilnic cantitatea optima de apa necesara mentinerii sanatatii (2-3 l sau chiar mai mult, in cazul unor temperaturi ridicate, a practicarii unui sport sau in caz de diaree).
Ce se intimpla cu reziduurile retinute de filtru ?
 Acestea ramin in filtru; din acest motiv, filtrul trebuie schimbat periodic.
Poate fi aparatul utilizat pentru filtrarea apei de fintina ?
NU se recomanda acest lucru ! Daca totusi doriti sa utilizati aparatul pentru filtrarea apei de fintina, va recomandam ca mai intii sa efectuati analiza apei la un institut autorizat.
La ce se poate utiliza apa purificata (PURIFIED) ?
Apa purificata poate fi consumata si de catre copii, si, de asemenea, este sigura si  pentru prepararea hranei sugarilor.
In cazul in care luati medicamente, consumati intotdeauna apa purificata (niciodata NU folositi apa ionizata !)
Poate avea vreun efect negativ alcalinizarea organismului ?
In cazul unui consum normal (2-2,5 l), se considera ca nu pot exista efecte negative.
Sugarii/copiii mici pot consuma apa alcalina ?
Cel  mai bine, in cazul sugarilor si al copiilor mici, este sa consume apa purificata    („Purified”).
Ce se intimpla daca in aparat ajunge apa calda ?
Apa calda dauneaza filtrului si aparatului, de aceea utilizarea acesteia este INTERZISA !
La ce serveste pre-filtrul ? Cum trebuie curatat ?
Pre-filtrul filtreaza impuritatile mecanice mai mari. Daca este necesar, pre-filtrul trebuie scos si spalat cu apa curata si, de asemenea, trebuie indepartate impuritatile pe care le-a retinut.
De ce este necesara activarea butonului „reset” atunci  cind se schimba filtrul ?
Resetarea este necesara pentru a anula inregistrarea cantitatii de apa consumata, deoarece aceasta informatie ne indica cind trebuie schimbat din nou filtrul.
Exista vreo limita de virsta pentru utilizarea apei purificate alcaline ? De la ce virsta poate fi consumata ? Exista vreo limita superioara ?
Consumul apei alcaline se recomada  oricui incepind de la virsta de 6 ani, iar limita     superioara de virsta nu exista.
Are vreun efect secundar ? Cine nu poate consuma aceasta apa ?
Pe linga faptul ca necesita o perioada de acomodare, nu are nici un efect secundar. Insa persoanele care sufera de boli cronice trebuie sa ceara avizul medicului inainte de     consumarea apei.
Poate fi utilizata apa acida pentru baia nou-nascutilor ?
Este interzisa utilizarea apei acide pentru baia nou-nascutilor !

Pachetul Aquarion Water contine:
   - Dispozitivul de filtrare a apei propriu-zis
   - Kit de instalare Aquarion pentru robinet
   - DVD explicativ usor de urmarit
   - Manual de utilizare usor de inteles

Garantie:
Filtrele de apa Aquarion au o perioada de garantie de 3 ani si o durata de viata de 20 de ani.

Accesorii si consumabile filtru de apa Aquarion Water
- rezerva filtru de apa Aquarion;
-calcium inserts Aquarion completeaza necesrul de calciu din apa filtrata;
- kit testare ph apa ce va ajuta sa determinati PH-ul apei de la robinet si cea produsa de filtrul de apa.

Comanda acum: Aquarion Water Ionizer and Filter - filtru de apa la pretul de: 6611,25 Lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu